J.Lo - Papi

Végre kijött Jennifer Lopez új klipje Papi című dalához, mely szintén a Love? című nagylemez szüleménye. Egész jó kis dal, bár az elején nekem volt némi Kat DeLuna érzésem....
A videóklip viszont zseniális lett....Ennél meg némi Minden kút Rómába vezet érzésem támadt, de az végül is az érmékről szólt, ez meg a szerelem sütiről. :-) J.Lo bebizonyította, hogy nem kevés színészi vénája van. És az, ahogy irányítja a pasikat és a  nő üldözésből zavargás lesz a klip végére. Nagyon jó! Hosszú ideje az első olyan J.Lo klip, aminek van sztorija. Nekem bejön!

Finally Jennifer Lopez released her newest video for Papi, which is also a Love? song. I like the single, but first time i had some Kat DeLuna sense. 
But the video is well done, genious! It reminded me to the movie When in Rome, but in the film the coins were on the focus, here the love-cookies. :-) J.Lo convinced again, that she is a great actress and also funny. I loved the video. After a long time this is the first Jennifer Lopez clip which have a real storyline. I love it! 





0 megjegyzés: