The next favorite: Rita Ora

Jay-Z új felfedezettje Rita Ora a napokban jelentette meg Tinie Tempah-val közös klipjét a R.I.P. című számához. A videó Emil Nava keze munkáját dicséri és egyébként Londonban vették fel a jeleneteket.
A dal egyébként elsősorban Anglia számára készült, mi több: ezzel debütál a tehetség szülőhazájában. A szöveget Drake szerezte, a zene pedig a dubstep nagyágyúinak Chase&Statusnak köszönhető. A dal szövege elég sokatmondó, ugyanis Rita Ora elbúcsúzik régi önmagától és készen áll a változásra. "R.I.P. to the girl you used to see..." vagyis "nyugodjon békében a lány, aki látni vélsz..." 
Az énekesnőt már most Rihanna utódjaként emlegetik és nem is áll ez a megnevezés messze a valóságtól, hiszen Rita valóban nagy tehetség és még ránézésre is van némi hasonlóság.
Rita Ora egyébként angol és albán (valójában koszovói albán) gyökerekkel rendelkezik és mindössze 22 éves! Először egy eurovíziós válogatón tűnt fel, és tovább is jutott, de végül kiszállt a megmérettetésből, mert úgy érezte még nem áll erre készen. Aztán 2009-től londoni bárokban lépett fel, ahol valaki meghallotta énekelni őt és néhány nap múlva már New Yorkban tárgyalt Jay-Z-vel.
Hamarosan megjelenik az ifjú szőke tehetség első lemeze is, amelyen világsztárok működnek közre, mint Will.I.Am, Kanye West, Ester Dean, de a dalszerzésben részt vesznek Stargate, The Dream és persze Drake is. Az Amerikát már meghódító énekesnő két éve dolgozik első lemezén, amelynek pontos kiadási dátuma még nem ismert.

Jay-Z's brand new supertalent is Rita Ora, who released her first UK single a few days ago. The song called R.I.P. features fellow british rapper Tinie Tempah. The video for the new single was directed by Emil Nava and shot in London, where she grew up. The lyrics was written by Drake and the song produced by dubstep kings Chase&Status. 
Rita Ora is an british-albanian artist (mostly kosovar albanian) and only 21 years old! She appeared first time in an eurovision preselection, where she advanced to the next round, but Rita didn't felt herself ready for this and left. From 2009. she performed bars in London, where tooked someone's attention, who talked to Roc Nation about Rita Ora. And in a few days the young, british blondie find herself in New York discussing Jay-Z. 
On her upcoming, first, and highly anticipated album working artists like Drake, Kanye West, Ester Dean, Stargate and The Dream. Official release date is still not announced. 


0 megjegyzés: